Menu

Boka ett rum på Sjötorps Vandrarhem

Typer av rum

Det erbjuds två typer av rum på Sjötorps Vandrarhem, den ena typen är Standard rum, vilket kan liknas med vanliga vandrarhemsrum. Den andra typen av rum är av högre standard.

Standard

Dessa rum inkluderar inte sängkläder, handdukar, men dessa artiklar kan bokas lokalt. Du kan också boka en frukostbuffé som serveras på restaurang Kajutan under högsäsongen. När du bor i dessa rum har du möjlighet att laga mat själv, eftersom det finns tillgång till ett delat litet kök.

Det finns ett rum av denna typ. Det innehåller en våningssäng och en enkelsäng, och rymmer därför 3 personer.

våningssäng
dubbelsäng

Hög standard

Dessa rum inkluderar sängkläder, handdukar och frukostbuffé på restaurangen Kajutan. Det finns 6 av dessa rum med 2 bäddar och 1 rum med 4 bäddar, inklusive 2 enkelsängar och en våningssäng. Om du vill boka rummet för 4 personer, vänligen kontakta Sjötorps vandrarhem och rum. Rummen har också egen ingång och eget badrum / toalett.

Det lilla köket är också tillgängligt för dessa rum. Och vid behov ett stort kök för större grupper. Det finns flera picknickbord på vandrarhemmet, så du kan välja om du vill sitta i solen eller skuggan.

Priser

Beroende på vilket rum du väljer kommer din vistelse att medföra olika kostnader. Nedan finns en tabell med priserna för de olika rummen, inklusive extrafunktioner som frukost och linnepaket.

Barn mellan 2 och 12 år bor på vandrarhemmet för 250 kr och barn upp till 2 år bor gratis. Det är också möjligt att ta med husdjur mot en avgift på 125 SEK.

Hur bokar jag?

Bokning av rum kan ske på flera olika sätt. Du välja mellan att kontakta oss på telefon, boka via den här webbplatsen eller gå in på någon av de bokningssajter vi finns på: Booking.com, Expedia.se, Hotels.com.

Incheckning

Incheckning sker på vandrarhemmet mellan kl. 15.30 och kl. 24.00. På begäran kan det också vara tidigare. (När tiden tillåter naturligtvis).

Utcheckning

Utcheckning sker mellan kl. 07.00 och kl. 11.00. På begäran är det också möjligt senare. (När tiden tillåter naturligtvis).

Sjötorps Vandrarhem använder cookies för att föra statistik. Är du okej med det?

Läs mer